شرکت ایرانیان اطلس:
گروه شرکت های ایرانیان اطلس (تاسیس در ۱۳۶۵) از سال ۱۳۸۴ به صورت رسمی خود را به عنوان یک گروه سرمایه گذاری و اجرایی در صنعت ساختمان کشور معرفی کرد و تا امروز در این عرصه حضوری جدی و مستمر دارد. با گذشت زمان فصل جدیدی از فعالیت های این شرکت آغاز شد زیرا رسما با چشم انداز «سرآمدی و پیشتازی در صنعت ساختمان کشور» و قرار دادن ارزش آفرینی و سود آوری از طریق خلق بناهای برتر و ماندگار به عنوان ماموریت خود کوشید تا با بهره گیری از جدیدترین فناوری ها، راهبری و مدیریت پروژه های ساختمانی در کشور را به لحاظ ویژگی های ممتاز به سر انجام برساند. شرکت عمران اطلس ایرانیان در سال 91 فعالیت خود را در قالب بخشی از زنجیره ارزش شرکت ایرانیان اطلس آغاز نمود و موفق شد تا با توان فنی و مهندسی خود نیازهای گروه را در حوزه ساخت با کاربری های مختلف اعم از تجاری، اداری، مسکونی و کلینیکی برآورده سازد.
افزایش رضایت کارفرما، کاهش انحراف زمانی عملیات اجرایی ، ارتقاءکیفیت پروژه ها، ارائه خدمات و دستیابی به استانداردهای ملی و بینالمللی و انتقال دانش فنی و اجرایی در حوزه ساخت پروژه های عمرانی، همگی در سایه وجود یک شرکت قدرتمند در زمینه اجرا و ارائه خدمات پیمانکاری محقق می شود. این همان نقشی است که عمران اطلس ایرانیان برای این گروه شرکت ها ایفا می کند. این شرکت به زودی عملیات اجرایی چند پروژه بزرگ دیگر را در نقاط مختلف کشور آغاز خواهد کرد.
برخی از پروژه های در دست اجرا:
- مرکز خرید اطلس(شهرستان بم)
- مرکز کلینیکی - تجاری اطلس کلینیک(کرمان)
- اطلس نمک آبرود (آپارتمان)
- مرکز خرید اطلس (یاسوج)
- مرکز خرید اطلس (تهران – گاندی)
- مجتمع رفاهی – آموزشی باغ جهان (تهران)
- اطلس چمستان (مسکونی، رفاهی، تجاری)
نقش این پروژه در روند پیشرفت چمستان نور:
ابتدا باید به بررسی عوامل موثر بر پیشرفت یک شهر اشاره کرد.
جمعيت در وهله نخست عامل اصلي پيشرفت يك منطقه است مثلا شهر هاي بزرگ مثل تهران و تبريز و اصفهان و شيراز يا كرمان نه داراي نفت بودند و نه گاز. ولي اين شهر ها براي تراكم جمعيت بصورت كلان شهر در امدند و بلعكس مسجد سليمان و هفتكل و نفت سفيد و لالي از ابتدا اكتشاف نفت داراييشان فقط نفتي بود كه كل مملكت و دنيا به ان نيازمند بوده و هنوز هم هستند. پس چرا اين مناطق زرخيز بجاي عروس شهر هاي ايران شدن و پيشرفت، بصورت شهر هاي مخروبه در امدند و نهايتا بعد از پيروزي انقلاب با جنگ و دعوا و التماس دولت تا اندازه اي كه فقط نفسي داشته باشند به انها رسيدگي اندكي نمود .
شاخصه هاي رشد يك شهر در دو عامل الف و ب زير نهفته است.
الف: عوامل طبيعي
1- منبع طبيعي (وجود معادن ذخاير انرژي و ذخاير اب).
2- خاك ها (داراي هوموس كافي و حاصلخيز).
3- پوشش گياهي مناسب.
4- شكل ناهمواري.
5- آب و هوا (آب و هواي مناسب كه خيلي سرد ، خيلي سرد ، بيش از حد خشك یا خيلي مرطوب نباشد ).
ب: عوامل انساني
1- سياسي ( سرمايه گذاري دولتها ، برنامه ريزي براي ايجاد شهر هاي جديد ، ايجاد مراكز خدماتي و رفاهي.
2- اقتصادي( وجود سرمايه وتكنولوژي براي ايجاد صنايع و مشاغل ) .
3- حمل و نقل ( وسايل حمل و نقل وارتباطي مناسب بين مكانها ).
علاوه بر این مواردی که به آن اشاره شد عوامل دیگری نیز بر پیشرفت یک منطقه تاثیرگذار است. به طور مثال پروژه اطلس نور با توجه به چشم انداز معماری نوین که با طبیعت زیبای چمستان تطبیق شده است می تواند چهره ی چمستان را تغییر داده و با جذب مشتری و مراجعه کننده های فراوان به این منطقه تفریحی و گردشگری سبب ایجاد اشتغال شده و در پیشرفت این منطقه موثر باشد. همچنین باعث می شود با داشتن پروژه های عظیمی چون دشت نور و اطلس نور آنرا به منطقه ای برند تبدیل کرده و پتانسیل سرمایه گذاری را در آن بالا ببرد. در نتیجه متقاضی خرید ویلا و زمین در این منطقه بالا رفته، و در نهایت ارزش زمین های این منطقه به بالاترین حد ممکن خواهد رسید. همچنین این پیشرفت باعث اشتغالزایی جوانان این منطقه با ارائه خدمات برای ساکنین، مهاجرین و مسافران این منطقه می شود.
مقالات پیشنهادی بورس ویلا: